2 in 1 service

1 contactmoment
voor het leveren en ophalen

 

SAF Horeca biedt een unieke ophaalservice aan. Bij levering van frituuroliën en -vetten, halen wij ook de gebruikte oliën en vetten op! De ophalingen gebeuren enkel in de innovatieve SAFeback. Levering en ophaling gebeuren tijdens 1 enkel bezoek van onze vrachtwagen.

HOOG KWALITATIEVE FRITUUROLIËN EN -VETTEN

EEN UNIEKE OPHAALSERVICE

EEN GEGARANDEERD MILIEUVRIENDELIJKE VERWERKING

 

SAFeback

Wij leveren ons gamma oliën in een verpakking van 15 l die ook als ophaalrecipiënt kan gebruikt worden, de SAFeback. U kunt op een veilige manier uw gebruikte olie en zelfs vet afvullen in onze SAFeback.

Enkele voordelen van de SAFeback zijn:

  • Warmtebestendig tot 75°C
  • Besparing op afval
  • Milieuvriendelijk
  • Gemakkelijk stapelbaar
  • Handig in gebruik
  • Hersluitbaar

 

ERKEND EN PROFESSIONEEL

Wij zijn erkend door Valorfrit en de Vlaamse, Waalse en Brusselse overheid als ophaler van gebruikte frituuroliën en -vetten. Onze professioneel opgeleide medewerkers gaan steeds zorgzaam te werk bij het ophalen van de gebruikte oliën en vetten in de SAFeback. Bij elke ophaalbeurt ontvangt de klant een goedgekeurd handelsdocument zodat een 100% tracering gegarandeerd kan worden.

De opgehaalde producten worden erna op een milieuvriendelijke wijze gezuiverd en behandeld, en krijgen een nieuwe bestemming als grondstof voor biodiesel. De SAFeback wordt terug gerecycleerd tot grondstof voor de kunststofproductie.

Voor het ophalen van grotere hoeveelheden organisch afval en grotere hoeveelheden gebruikte olie en vet, kan u terecht bij ons zusterbedrijf ReFood.

 

1 CONTACTMOMENT

Bij de leveringen van oliën en vetten nemen we, indien gewenst, in één beweging ook de gebruikte terug mee. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een afgescheiden compartiment, waarin de gebruikte oliën en vetten vervoerd kunnen worden.

De ophalingen gebeuren enkel en alleen gecombineerd met een levering van verse producten.

De opgehaalde producten worden verrekend op de factuur van de verse producten.

VRAAG HIER HET BEZOEK VAN EEN COMMERCIËLE MEDEWERKER AAN

 

Contacteer ons