Transport

Duurzame, veilige en snelle ophaling en levering
op maat in heel België

 

Om de veiligheid en kwaliteit van onze totaalservice, inclusief ophaling en levering, te garanderen, vervoeren wij onze grondstoffen enkel via onze eigen transportdienst. Zo bent u verzekerd van een snelle dienstverlening op maat dankzij een tot in de puntjes verzorgde logistiek met bekwame en goed opgeleide chauffeurs. Daarbij zetten wij in op duurzaamheid, o.a. door het gebruik van software voor route-optimalisatie.

Transport en logistiek zelf in handen.
Service aan de beste prijzen, dankzij schaalvoordelen LIPA Family.
Garantie op consistente kwaliteit.
Flexibele service op maat van de klant.
Goed opgeleide, geaccrediteerde chauffeurs.
Kleine ecologische voetafdruk, dankzij route-optimalisatie.

DUURZAME, VEILIGE EN SNELLE OPHALING
EN LEVERING OP MAAT IN HEEL BELGIË

 

REVADA

Revada verzorgt voor de hele LIPA Family alle transport en wordt daarbij ondersteund door de logistieke en technische expertise van zusterbedrijf COBATECH. Dankzij deze centrale en zelfstandige uitvoering van alle transport en logistiek voor alle LIPA Family bedrijven, kunnen wij al onze klanten in heel België bedienen aan de beste prijs en met de hoge kwaliteitsgraad waar we om bekend staan.

 

Duurzame service op maat

Onze focus op duurzaamheid beperkt zich niet enkel tot onze circulaire verwerking waarbij we dierlijke bijproducten omzetten tot verwerkte eiwitten en vetten en zo een tweede leven geven als grondstof voor ander producten. We trekken die focus ook door naar onze transportdiensten. Alle trajecten worden vooraf via route-optimalisatie bepaald om de hoogste graad van efficiëntie en de laagst mogelijke ecologische voetafdruk te garanderen. Daarbij behouden we uiteraard wel voldoende flexibiliteit om aan de individuele wensen van onze klanten tegemoet te komen.

 

Erkend en geaccrediteerd

Cominbel en Revada zijn al jaren erkend en geregistreerd als verwerker en ophaler van dierlijke bijproducten. Al onze chauffeurs beschikken over de nodige leerbewijzen en accreditaties, volledig in lijn met alle wetten en voorschriften ter zake. Onze grondstoffen voor de productie van eiwitten en vetten zijn enkel afkomstig van goedgekeurde dieren van leveranciers met een uitstekende reputatie. Met de grootst mogelijke zorg en met bijzondere aandacht voor veiligheid worden deze bij Cominbel verwerkt en nadien aan onze klanten uitgeleverd.

Sinds 2018 zijn we bovendien overgeschakeld naar LIPA Mobile, onze eigen volledig elektronische routeplanning en -administratie. Vlotter en efficiënter werken voor de chauffeurs, een drastische daling in het verbruik van kostbaar papier en snelle, accurate online beschikbaarheid van handelsdocumenten en facturen voor de klant.

ONTDEK DE KWALITEITSVOLLE SERVICE
VAN ONZE TRANSPORTDIENST REVADA

 

Contacteer ons