SAF Horeca
een gevestigde waarde

 

UW GEBRUIKTE OLIËN EN VETTEN? DAAR ZIT ENERGIE IN …

Bent u friturist of restauranthouder? Sinds meer dan 50 jaar leveren wij kwaliteitsvolle frituuroliën en -vetten aan de horeca in België. Breek u bovendien nooit meer het hoofd over wat u met uw gebruikte oliën en vetten moet aanvangen. Wij halen ze op en recycleren ze tot biodiesel. Oliën en vetten worden geleverd én opgehaald in de SAFeback, een innovatieve 15-liter-verpakking. Dat is minder afval voor u en dus beter voor het milieu.

Wij halen er energie uit
en u krijgt er geld voor

 

Weet u niet waar u in uw frituur of restaurant naartoe moet met uw gebruikte oliën en vetten? Bij SAF Horeca vindt u de oplossing: we nemen bij de levering ook de gebruikte oliën en vetten mee in de SAFeback.

Een 2 in 1 service: leveren en ophalen in 1 bezoek.

Hoe werkt het

U sluit met ons een ophalingscontract af.

Bij levering van onze kwaliteitsvolle producten, nemen we de gebruikte frituuroliën en -vetten terug mee, enkel en alleen in de innovatieve SAFeback.

In ons bedrijf verlengen we de levensloop van gebruikte vetten en oliën door ze te verwerken tot biodiesel.

Wij zorgen voor de nodige administratieve documenten, conform met de ophalingserkenningen.

Een uitgebreid gamma

Bij SAF Horeca vindt u een groot en divers assortiment van oliën en vetten en een waaier aan mogelijkheden en oplossingen. Naast ons gamma kan u ook bij ons terecht voor accessoires die zorgen voor een groter gebruiksgemak.

Milieuvriendelijke verwerking tot biodiesel

Door uw gebruikte frituurvetten en oliën milieuvriendelijk te verwerken, zijn we in staat ze een nieuwe bestemming te geven. Die is voornamelijk als grondstof voor biodiesel, maar ook voor toepassingen in de houtindustrie en de chemische sector.

Gedreven door sterke waarden